Contacteaza-ne: office@addora.ro

Top Menu

Livrare si returnare

  1. LIVRARE

Termenul de livrare este de aproximativ 2 zile lucratoare, de la data preluarii comenzii. Acest termen poate varia in functie de diversi factori care nu tin de responsabilitatea Addora Boutique.

In perioada sarbatorilor de Craciun, de Paste, a evenimentului Black Friday, sau a altor sarbatori legale, termenul de livrare se poate prelungi pana la 7-10 zile lucratoare.

Datorita conditiilor meteorologice nefavorabile anumite comenzi pot inregistra intarzieri de livrare.

Taxa de transport prin curier este:

  • Gratuita pentru comenzi in valoare de peste 300 lei;
  • 15 lei pentru comenzi mai mici de 300 lei.
  1. RETUR

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris, prin email, ca doreste sa renunte la produsul comandat in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Nu se pot returna produse care prezinta urme de deterioare sau de purtare.

Returul produselor se poate face prin curier, cu conditia ca produsul sa se afle in aceeasi stare in care a fost livrat ( in ambalaj si cu toate accesoriile care l-au insotit, in stare perfecta).

Produsele se pot returna gratuit prin Fan Courier, mentionand pe colet ”Plata la destinatar”. In cazul in care se apeleaza la o alta firma de curierat decat Fan Courier, atunci contravaloarea costului de livrare va fi suportata integral de catre client.

Contravaloarea produselor (pentru care am fost anuntati in prealabil de intentia de a le returna in termen de maxim 14 zile lucratoare de la data primirii acestora) se va face prin virement bancar in contul clientului.

Legislatia romaneasca in vigoare prevede ”consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. OUG 34/2014 Singurele costuri care pot cadea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”.

btt
X
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Instagram