Contacteaza-ne: office@addora.ro

Top Menu

Termeni si conditii

Site-ul www.addora.ro se afla in proprietatea SC. Addora Boutique SRL, societate comerciala de nationalitate romana, inregistrata la O.R.C Ilfov cu nr. J23/5419/2017, avand cod fiscal RO 38413659, si functioneaza conform legislatiei romane in domeniul sau de activitate.

Prin utilizarea acestui site, utilizatorul isi da acordul in mod expres si in cunostinta de cauza referitor la acceptarea termenilor si conditiilor descrise in continuare pe aceasta pagina.

Ne rezervam dreptul de a face modificari legate de continutul site-ului, de preturi si de produsele comercializate fara a fi necesara anuntarea in prealabil a clientilor sau utilizatorilor site-ului.

Site-ul www.addora.ro contine informatii (texte, imagini, produse, logo-uri, reclame) al caror continut se afla exclusiv in proprietatea SC Addora Boutique SRL, iar orice preluare (in totalitate sau partiala) cu alte scopuri decat in interes personal va fi sanctionata privind drepturile de proprietate intelectuala.

  1. PLASAREA COMENZII

Comenzile se pot efectua doar online prin formularul de comanda din sectiunea speciala, utilizand datele complete si valide ale cumparatorului.

Magazinul virtual Addora Boutique foloseste un cos de cumparaturi. Clientul este rugat sa verifice produsele adaugate si cantitatea acestora, urmand  sa plaseze comanda finala numai dupa ce s-a asigurat de corectitudinea datelor.

  1. INFORMATII PRIVIND LIVRAREA

Termenul de livrare este de aproximativ 2 zile lucratoare, de la data preluarii comenzii. Acest termen poate varia in functie de diversi factori care nu tin de responsabilitatea Addora Boutique.

In perioada sarbatorilor de Craciun, de Paste, a evenimentului Black Friday, sau a altor sarbatori legale, termenul de livrare se poate prelungi pana la 7-10 zile lucratoare.

Datorita conditiilor meteorologice nefavorabile anumite comenzi pot inregistra intarzieri de livrare.

Taxa de transport prin curier este:

  • Gratuita pentru comenzi in valoare de peste 300 lei;
  • 15 lei pentru comenzi mai mici de 300 lei.
  1. MODALITATI DE PLATA

Ramburs

Plata se face la curier, in numerar, la preluarea coletului.

Plata cu cardul

Clientul poate plati utilizand orice card Visa sau Mastercard , in conditii de maxima siguranta, prin procesatorul Mobil Pay

Plata este securizata inclusiv 3D secure. Nu se percep comisioane suplimentare la plata cu cardul.

  1. RETUR

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris, prin email, ca doreste sa renunte la produsul comandat in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Nu se pot returna produse care prezinta urme de deterioare sau de purtare.

Returul produselor se poate face prin curier, cu conditia ca produsul sa se afle in aceeasi stare in care a fost livrat ( in ambalaj si cu toate accesoriile care l-au insotit, in stare perfecta).

Produsele se pot returna gratuit prin Fan Courier, mentionand pe colet ”Plata la destinatar”. In cazul in care se apeleaza la o alta firma de curierat decat Fan Courier, atunci contravaloarea costului de livrare va fi suportata integral de catre client.

Contravaloarea produselor (pentru care am fost anuntati, in prealabil in termen de maxim 14 zile lucratoare de la data primirii acestora, de intentia de a le returna) se va face prin virement bancar in contul clientului.

Legislatia romaneasca in vigoare prevede ”consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. OUG 34/2014 Singurele costuri care pot cadea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”.

  1. GARANTIE

Garantia produselor noastre este de 30 de zile calendaristice. Pentru a face dovada achizitionarii produselor de pe site-ul nostru este necesar sa pastrati bonul fiscal sau factura.

Produsele comercializate sunt atent verificate inainte de a fi expediate. Daca la primirea coletului se observa orice fel de neregula, te rugam sa ne transmiti detaliile impreuna cu cateva imagini doveditoare la adresa de email office@addora.ro. Reclamatiile si sesizarile vor fi preluate si rezolvate in termen de 2-5 zile lucratoare.

  1. PROMOTII

Addora Boutique organizeaza periodic promotii, care vor fi afisate pe site si pe paginile de socializare.

Promotiile Addora Boutique nu se cumuleaza. Promotiile Addora Boutique sunt valabile de la data afisarii acestora pe si inceteaza la momentul inactivarii acestora de pe site.

btt
X
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Instagram